středa 1. února 2017

Blogové 4 narozeniny ♥

Ahóóój 💗


Je to tady, dnes je 1.února a to pro mne znamená především jednu úžasnou věc - blog má NAROZENINY a já tomu ani nemůžu uvěřit, ale jsou to už čtvrté narozeniny :) 

Jsem TÁK nadšená. Upřímně? Když jsem blog zakládala, nemyslela jsem si že u toho vydržím ani rok. Chtěla jsem zkusit něco nového, chtěla jsem vědět co na tom blogování všichni mají. A teď, o čtyři roky později, jsem stále tady a stále nadšená. Mám radost když vydám článek, mám radost když ho píšu a mám radost když fotím věci, které chci na blog dát. Z čeho mám ale největší radost jste Vy, čtenáři a každý komentář, který mi přistane 😊 Vždy, jakmile si všimnu, že je nějaký nový komentář, hned se letím podívat kdo co napsal.

Ano, některé blogy se za 4 roky dostanou daleko dál než já (ale některé jsou na tom určitě daleko hůř anebo se na 4 roky ani nedostanou, že), mají spooousty čtenářů, komentářů atd. Ale mě to nevadí, chtěla bych aby byl blog čtenější, známější? Ano! ALE nevadí mi že tomu tak není, a ani mi nevadí že se to třeba nikdy nestane. Jsem nadšená z toho co mám a z toho, že mě to stále baví a to je podle mě daleko důležitější než mít obrovský počet čtenářů. 

Takže všem Vám, kdo píše komentáře, čtete články nebo sledujete můj blog - MOC DĚKUJI. Sice nemám tolik čtenářů, ale zato mám ty nejlepší 💓💋

Blogu bych chtěla popřát aby dál vydržel, aby mě to dál bavilo a aby byl tento rok úspěšnější než ty předchozí :)

Mějte se krásně a zítra na Vás čeká další článek 


4 komentáře:

  1. jeeeej,všetko najlepšieee blogu :) a tebe ešte veľa veľa úspechov prajem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. tak to teda všetko najlepšie tvojmu blogu, som veľmi rada že som tvojím čitateľom ♥

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥