neděle 10. prosince 2017

Hora mezi námi - movie

Ahojky 🎥


Docela často teď chodím do kina a koukám na nové filmy a tak mě napadlo vám o jednom pěkném filmu napsat. Jde o film HORA MEZI NÁMI - je i kniha, ale tu jsem bohužel nečetla, ale film byl moc hezký :) 

Bouře - letadla nelétají a Vy nutně někam potřebuje, to se stalo Alex (Kate Winslet) a Benovi (Idris Elba). Alex je fotoreportérkou, její práce jí jde a je opravdu dobrá, potřebuje se ovšem nutně dostat na vlastní svatbu. Ben je lékař a potřebuje se dostat k pacientovi, kterého má operovat. Oba jsou stiženi osudem a když Alex uslyší, že Ben také nutně někam musí, zrealizuje plán - pronajmou si malé letadlo s pilotem, který je dopraví tam kam potřebují. Pilot si bere do letadla svého psa, naši dva hrdinové si nasednou a letí se ... pilot ovšem dostane infarkt a letadlo se zřítí v horách. Benovi skoro nic není, Alex má zlomenou nohu a také pes pád letadla přežil. Pilot bohužel nikoliv. 
Nyní se ti dva musí rozhodnout co bude dál - zůstanou na místě a budou čekat zda je někdo zachrání? Nebo se vydají na nebezpečnou cestu do neznámé krajiny?

Nejprve vyčkávají, když je ale jasné, že nikdo nepřijde, rozhodnou se vydat se na cestu - a ta je opravdu zlá a navíc, mají jenom sebe (a psa) a musejí se tak spoléhat na naprosto cizího člověka. Čeká je plno nástrah - boj o život, hlad, zima ... a jak to tak bývá, začne se mezi nimi vytvářet pouto. 

Dožijí se oba šťastného konce a dostanou se domů? A pokud ano, jaký bude jejich návrat? To už vám neřeknu, jinak by nemělo smysl se na film vůbec koukat :D

Jedno vám ale řeknu, věc, která pro mě byla nejdůležitější - ten pes to přežije :)

Zdroj: Cinemart.cz

1 komentář:

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥